MISIONI YNE!
Image

Inspiruar nga inovacioni dhe përkushtimi ndaj cilësisë, NEU PLAST ka misionin të krijojë produkte
tërheqëse dhe të qëndrueshme në botën e dyerve dhe dritareve të plastikes dhe aluminit. Duke
përdorur teknologjinë më të fundit dhe materialet e riciklueshme, ne synojmë të ofrojmë zgjidhje të
personalizuara, duke përmirësuar përvojën e klientit dhe duke respektuar mjedisin.

NEU PLAST – Transformo ndërtesen, ndriço të ardhmen!"

0 %
Cilesi

Profilet tek NEU PLAST jane prodhim Gjerman

0
U hap ne vitin:

Fabrika NEU PLAST u hap në vitin 2022

0
Hapesira punuese

Hapesire moderne dhe teknologji e fundit

0 +
Projekte

Mbi 529 profile të ndertuara

KUJDESI YNE

E ndertuar ne tre hapa

Portofoli ynë i larmishëm përfaqëson përvojën e ndërtimit të mbështetur nga një pasion për teknologjitë cilësore dhe të jashtëzakonshme të industrisë së shërbimit ndaj klientit.

SAKTESI
01.
SAKTESI
SAKTESI

Teknologjia më e fundit e paisjeve tona, mundëson saktësin deri në 100%.

PROFESIONALIZEM
02.
PROFESIONALIZEM
PROFESIONALIZEM

Kemi bashkuar ekipin më të mirë që të projektojmë dizajne bashkëkohore.

PARTNERITET
03.
PARTNERITET
PARTNERITET

Kemi krijuar partenirtet me shumë kompani lidere në tregun tonë të ndërtimit.

Image
Image
Lokacioni yne gjindet duke klikuar kete link: https://maps.app.goo.gl/1yjPf4sUDHkT96Eg6
Numri yne i kontaktit eshte: +383 44 551 051
Duke na shkruar ne email: neuplast.gjk@gmail.com
Duke klikuar linkun; https://neu-plast.com/katalogu
INFO BOX

Të gjitha pyetjet janë krijuar sipas kërkesave më të larta rreht këtyre informacioneve!